Wie wij zijn

Wie is VASP ?

De oorsprong:

In 2006 zijn wij begonnen met de verkoop van enkele mobiele gaskachels.

Wij hebben hierin een sterke ontwikkeling en uitbereiding mogen ervaren.
Door een breed pakket aan te bieden en te specialiseren in diverse producten kunnen wij een compleet assortiment aanbieden met een eerlijk advies en verstand van zaken. Na ruim 5 jaar ervaring in alles rondom flessengas en outdoor cooking zijn wij gestart met MultiFlame

MultiFlame is in 2011 opgericht en hiermee willen wij een compleet en professionele assortiment aanbieden voor producten rondom flessengas en rondom de Oklahoma Smokers.

In 2023 heeft Multiflame een nieuwe eigenaar gekregen en zijn wij met VASP BV ons gaan richten op o.a. de Oklahoma Smokers & diverse accessoires voor campers zoals lpg gasflessen, hulpvering, luchtvering en hydraulische level systemen voor voornamelijk de Nederlandse en Belgische markt. Wij leveren aan diverse dealers en direct aan de klant.

Bij VASP bieden wij diverse modellen Oklahoma Joe’s country smoker barbecue’s & een groot assortiment aan lpg gasflessen en gastechniek en vering systemen voor in de campers.

Kwaliteit staat bij ons heel hoog in het vaandel, dit word ook nog versterkt door ons hoge service niveau. Zie onze ontvangen reviews hier

Wij staan graag tot uw dienst.
Met vriendelijke groet,

Chris
VASP BV

BTW: NL859768661B01
KvK 74089218

Neem contact met ons op